Budućnost je stigla

Automatsko prevođenje prisutno je već nekoliko desetljeća, međutim, posljednjih godina doživjelo je procvat. Uvođenjem neuralnog strojnog prevođenja u koncept automatskog prevođenja temeljenog na statističkom modelu, kvaliteta automatskog prijevoda nesumnjivo je porasla.

AI_prijevod

Što je AI prijevod?

Pretpostavljamo da ste i vi bombardirani terminom “AI” koji je danas neizostavan dio svakog poslovanja. U prevođenju je AI procvjetao na području strojnog prevođenja uvođenjem modela neuralnog strojnog prevođenja uz postojeći statistički model. Sigurno ste i sami primijetili da je Google Translate puno bolji nego što je bio prije nekoliko godina. Doista je dobar, ali i dalje nedovoljno za ozbiljno poslovanje. Tu uskačemo mi.

Uređivanje AI prijevoda (post-editing)

Nećemo se praviti da su strojni prijevodi (već) savršeni. Ali isto tako ne bježimo od činjenice da AI tehnologija danas uvelike olakšava i ubrzava rad prevoditelja. Stoga smo spojili najbolje od oba svijeta - strojnu efikasnost i ljudsku stručnost. AI prijevode uređuju profesionalni prevoditelji kako bi rezultat bio posve razumljiv tekst.

Izrada modela za automatsko prevođenje

Postoje situacije kada je kvaliteta strojnog prijevoda sasvim dovoljna za razumijevanje teksta i njegovu internu uporabu. Međutim, komercijalna rješenja nisu opcija za ozbiljno poslovanje. Stoga smo u Elementu odlučili pomoći tvrtkama optimizirati troškove i automatizirati procese vezane uz prevođenje pomoću custom modela za automatsko prevođenje. Za vas ćemo kreirati terminološke baze i istrenirati "engine" te pružiti kontinuiranu tehničku podršku.

Sve je super, ali koliko to košta?

Pošaljite nam upit s kratkim opisom svojeg poslovanja i ponuda stiže u roku od 30 minuta.

Bez šale, uključite štopericu.