Uskladite se sa svim svojim tržištima

Kod lokalizacije sadržaja osim jezičnih značajki, naglasak se stavlja i na kulturalna obilježja ciljnog tržišta.

Zašto lokalizirati?

Lokalizacijom uzimate u obzir kulturu i jezik ciljnog tržišta, ali i druge značajke poput lokalne valute, pisma, mjernih jedinica… Vaši klijenti zasigurno će cijeniti takav trud!

AI_prijevod

Lokalizacija softvera

Sve što je potrebno je poslati nam format koji vam najbolje odgovara s obzirom na razvojni alat koji koristite, a sve ostalo prepustite nama.

Lokalizacija aplikacija

Podržavamo većinu formata razvojnih alata kako bismo se uklopili u sve vaše postojeće procese. Lokalizirani sadržaj obvezno testiramo kako bismo osigurali maksimalnu preciznost.

Lokalizacija web-stranica

Nema potrebe da nam izvozite tekstove - lokalizirat ćemo cijelu web-stranicu u vašem CMS-u.

Lokalizacija igara

Jedan od preduvjeta globalnog uspjeha video-igre zasigurno leži u kvalitetnoj lokalizaciji. Priprema, lokalizacija, pregled stručnjaka i testiranje lokaliziranog sadržaja samo su neki od važnih faktora za uspjeh.

O nama

Zašto lokalizirati s Elementom?

U moru prevoditeljskih agencija pitate se zašto baš mi?

Jezik_prijevod

Najsuvremenija tehnologija

U Elementu smatramo da je budućnost stigla i odlučili smo uzeti ono najbolje što pruža.

Alati za prevođenje uvelike utječu na kvalitetu, preciznost i točnost prijevoda te smo ih u Elementu u cijelosti implementirali u prijevodni proces.

Za vas ćemo besplatno kreirati glosar i prijevodnu memoriju te ih potom i redovito održavati.

Ove dokumente možete zatražiti u bilo kojem trenutku.

Vrhunski stručnjaci

Prevoditelj može imati određeno iskustvo u prevođenju specijaliziranih dokumenata, međutim, najveći stručnjaci u svojem području su upravo oni koji se tim područjem bave.

Stoga smo u Elementu upravo te stručnjake uključili u prijevodni proces kako bismo bili sigurni da je prijevod terminološki i stilski ispravan.

Od ekonomista, inženjera preko copywritera i lektora, možete biti bez brige, vaš prijevod je u sigurnim i stručnim rukama.

Optimizacija troškova

Naši alati za prevođenje prepoznat će segmente teksta koje ste već preveli s Elementom te ćemo vam na te segmente odobriti 50% popusta.

Zvuči dobro?

Javite nam se kako bismo analizirali vaše dokumente u odnosu na postojeće prijevode.

Sve je super, ali koliko to košta?

Pošaljite nam upit s kratkim opisom svojeg poslovanja i ponuda stiže u roku od 30 minuta. Bez šale, uključite štopericu.