Govorite vizualima

Vizualni identitet​​

Vizualni identitet jedan je od stupova svakog brenda. Njime tvrtka priča svoju priču i prenosi vrijednosti koje zastupa. U Elementu smo svjesni važnosti koju nosi kvalitetna knjiga standarda i pamtljiv logotip. Javite nam se.

Brošure i katalozi​​

Kombinacijom pametnog teksta i kvalitetnih vizuala jamčimo da će se baš svaki prst zaustaviti na vašem sadržaju. Koliko dugo čekate da netko od vaših zaposlenika pripremi katalog proizvoda za dizajnera? Mislite da bi bilo baš cool napraviti e-book za vašu branšu, ali nemate vremena izraditi ga? Baš zato smo mi tu.

Infografike​​

Napisali ste super tekst, stavili outbound linkove, koju sliku sa stocka, ali nema klikova? Već je dobro poznato da živimo u vremenu "nečitanja". Sve što želite reći prikazat ćemo u nešto popularnijem formatu - infografici. Klikovi zajamčeni!

DTP i priprema za tisak​​

Jesmo već spomenuli da smo agencija u kojoj možete obaviti doslovno sve vezano uz sadržaj? Prijelom teksta, priprema za tisak, formatiranje. Ako ne nalazite uslugu koja vam je potrebna, pišite nam.

Izrada videa​​

Sigurno ste već čuli da će većina ljudi prije pogledati video nego pročitati post ili članak. Prepustite nama da vas predstavimo u najboljem svjetlu putem zabavnih animacija, prigodne glazbe i kvalitetne skripte. Za Vas ćemo izraditi video u kojem ćete predstaviti svoju tvrtku, "explainer" video u kojem ćete klijentima pojasniti određeni segment poslovanja ili pak video o vašim proizvodima. Javite nam se i krećemo s briefom.

Vizuali za community management​​

Usluge fotografiranja i brendiranja ili stock fotografije. U svakom slučaju pratimo vrijednosti koje želite prenijeti i poruke koje želite poslati. Edukativni i zabavni vizuali koji jačaju svijest o vašem brendu dobitna su kombinacija u svijetu Facebooka i Instagrama.

O nama

Zašto Elemento

Zamislite da u jednoj agenciji obavite sve. Razvoj weba i vizualnog identiteta, pisanje tekstova za web na hrvatskom ili bilo kojem drugom jeziku, prijevod, ilustracije, video, fotografije, infografike. Da, dobro čitate – sve je na jednom mjestu.

about-icon-1.png

Vidljivi rezultati

Naš sadržaj prodaje. Točka.

about-icon-2-3.png

Sav sadržaj na jednom mjestu

Nema više žongliranja između različitih agencija, ponuda, mjernih jedinica. Sve je u jednom paketu i razgovarate s jednom osobom koja se za vas brine o svemu.

about-icon-3.png

Uvijek na vrijeme

Rokovi su u Elementu zakon. Doduše, na neke više sile doista ne možemo utjecati (#2020 #neponovilose).

Pristupačne cijene

Potpisom ugovora možemo vam ponuditi posebne popuste.

Sve na jednom mjestu

Narudžbom grafičkih sadržaja ostvarujete popuste na usluge prevođenja i izrade web-stranica.

Zatražite cjenik Elemento usluga krojen po vašoj mjeri

Pošaljite nam upit i navedite usluge koje su vam najčešće potrebne kako bismo vam pripremili posebnu ponudu.

Sve je super, ali koliko to košta?

Pošaljite nam upit s kratkim opisom svojeg poslovanja i ponuda stiže u roku od 30 minuta. Bez šale, uključite štopericu.