Pisanje tekstova

Kvalitetan sadržaj donosi rezultate

Vaša priča može ostvariti vrhunske rezultate, samo je treba ispričati na pravi način. Naši profesionalni copywriteri daju vam svoju riječ.

AI_prijevod

Copywriting

Riječi prepustite nama! Ne dopustite da vam sadržaj bude prosječan. Bez obzira jeste li mala, srednja ili velika tvrtka, sadržaj je ono što vas predstavlja. Predstavite se u najboljem svjetlu s Elementom i osigurajte si konverzije s našim storytellingom.

Pisanje za web i blog

Prošlo je vrijeme kad je web sadržavao puki popis usluga koje nudite, broj telefona i neizostavne viziju i misiju :).
Znamo da znate da je pisanje za web posao za profesionalce. S Elementom ste u sigurnim rukama, neka vaš web zaiskri u novom svjetlu i napokon donese rezultate vašem poslovanju.

Community management

Otvorili ste Facebook page, objavili nekoliko postova i dobili 12 lajkova. Poznato? Da biste bili prisutni na društvenim mrežama potrebno je puno više od toga. Community management podrazumijeva zabavan sadržaj koji odražava Vaše poslovanje, jačanje svijesti o Vašem brendu i u konačnici više konverzija.

Brošure, infografike, whitepaperi

Kombinacijom pametnog teksta i kvalitetnih vizuala jamčimo da će se baš svaki prst zaustaviti na vašem sadržaju. Koliko dugo čekate da netko od vaših zaposlenika pripremi katalog proizvoda za dizajnera? Mislite da bi bilo baš cool napraviti e-book za vašu branšu, ali nemate vremena izraditi ga? Baš zato smo mi tu.

Prijevod_1

Održavanje bloga

Čuli ste negdje da je super imati organski rast na Googleu. Čitali ste da kvalitetan sadržaj osigurava organski rast. Sve je jasno, ali od kuda krenuti? Kvalitetan blog zabavnog, ali i poučnog sadržaja ne samo da Vas svrtava među vodeće stručnjake u Vašoj industriji već jača svijest o Vašem brendu, osnažava lojalnost postojećih klijenata i donosi konverzije. U konačnici, donosi i bolji rang na Googleu. Zvuči dobro? Javite nam se!

about-img-1.png
O nama

Zašto Elemento

U jednoj agenciji obavite sve. Razvoj weba i vizualnog identiteta, pisanje tekstova za web na hrvatskom ili bilo kojem drugom jeziku, prijevod, ilustracije, video, fotografije, infografike. Da, dobro čitate – sve je na jednom mjestu.

about-icon-1.png

Vidljivi rezultati

Naš sadržaj prodaje. Točka.

about-icon-2-3.png

Sav sadržaj na jednom mjestu

Ne morate više žonglirati između različitih agencija, ponuda, mjernih jedinica. Sve je u jednom paketu i razgovarate s jednom osobom koja se za vas brine o svemu.

about-icon-3.png

Uvijek na vrijeme

Rokovi su u Elementu zakon. Naravno, na neke više sile doista ne možemo utjecati (#2020 #neponovilose).

Pristupačne cijene

Potpisom ugovora možemo vam ponuditi posebne popuste.

Sve na jednom mjestu

Narudžbom stvaranja sadržaja ostvarujete popuste na usluge prijevoda i izrade web-stranica.

Zatražite cjenik Elemento usluga krojen po vašoj mjeri

Pošaljite nam upit i navedite koje su vam usluge najčešće potrebne kako bismo vam pripremili posebnu ponudu.

Sve je super, ali koliko to košta?

Pošaljite nam upit s kratkim opisom svojeg poslovanja i ponuda stiže u roku od 30 minuta.


Bez šale, uključite štopericu.