Ovo je Elemento.

Jedna agencija za sve

Ne žonglirajte između pet agencija i osam freelancera. U Elementu se jedna osoba za vas brine o svemu.

Optimizacija troškova

Iskoristite potencijal tehnologije i interneta. Predstavljajte se pametnim sadržajem i kvalitetnim vizualima te pritom koristite najsuvremenije alate kako biste smanjili troškove i povećali učinkovitost.

Uvijek na vrijeme

Znamo da je rok često “jučer”, ali nećemo vam zbog toga pametovati. Rokovi su u Elementu zakon. 

Vidjet ćete 🙂

Vrhunski stručnjaci

Koju god uslugu naručili, možete biti sigurni da je vaš projekt u sigurnim i stručnim rukama. Prevoditelji, copywriteri, developeri, dizajneri, lektori, fotografi, tumači i stručni redaktori svi su redom stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u području kojim se bave.

Naši klijenti...

...kažu da smo ok.

Svakome tko bude tražio usluge prijevoda, bilo da se radi o jednostavnijim ili stručnim prijevodima, preporučujemo da koristi usluge Elemento tvrtke. U području prijevoda i korištenja psihologijskih instrumenata kvaliteta i nedvosmislenost tvrdnji su nam od iznimne važnosti. Sve to, i više, ostvarili smo kada smo im udijelili svoje povjerenje. Zbog svoje stručnosti i znanja bili su u mogućnosti prevoditi izravno u platformi čime su nam iznimno ubrzali proces prevođenja i osigurali da neće doći do pogrešaka u sustavu prilikom prilagodbi varijabli unutar platforme. Ispunili su sve zadane rokove, a određene aktivnosti prijevoda ispunili su čak i prije završetka rokova.
Frane Alajbeg
Sales manager

I ovo je Elemento.

0 +
sati umiranja od smijeha
0 +
slomova živaca
0 +
brisanja tipkovnice od gableca
0 +
kg šećera u kavi

Elemento tim

Puno radimo, još više se smijemo, previše kave pijemo, neprestano se usavršavamo i ono najvažnije – doista brinemo o klijentima i svemu što im je važno.

lada weygand

Suosnivačica Elementa i stručnjakinja za stvaranje sadržaja i prijevode

Anglistica, antropologinja i sudska tumačica koja živi za guglanje opskurnih termina i pojednostavljivanje kompliciranih procesa. I kavu, ništa bez kave.

Mirna Barišić

Suosnivačica Elementa i stručnjakinja za stvaranje sadržaja i prijevode

Anglistica i pedagoginja s deset godina iskustva u području vođenja projekata razvoja sadržaja i lokalizacije. Uzbuđenje joj predstavlja brz razvoj tehnologije i implementacija tehnoloških noviteta u svakodnevicu.

Sve je super, ali koliko to košta?

Pošaljite nam upit s kratkim opisom svojeg poslovanja i ponuda stiže u roku od 30 minuta. Bez šale, uključite štopericu.